Бърз заем без доказване на доход

Възможно ли е да изтегля бърз кредит без да доказвам доход

Може би докато сърфирате из интернет сте забелязали по някакъв начин, че хората особено активно търсят информация и се опитват да научат повече за възможностите да изтеглят заем от някъде, но първо искат това да стане много бързо и второ, поставят като задължително условие да не се изисква доказване на доходите.

Ако сте пропуснали това, няма как да не сте забелязали безбройни реклами на банки и други финансови институции. Те ни уверяват, че не само ще ни отпуснат парите, от които така се нуждаем, но и че това ще стане много бързо, без излишно бавене, по възможност дори за броени минути, а от нас няма да се изисква да доказваме нищо и единственото, от което ще имаме нужда ще е личната ни карта.

Дали това наистина е така и възможно ли е да се изтегли заем, без да се налага да доказваме доходите си, нека видим в следващите редове.

Действително бърз кредит без доказване на доход съществува. Трябва обаче да знаете, че обикновено отпускането на подобен заем е съпътствано с по-високи банкови такси, по-високи лихви и цялостно по-неизгодни условия за кредитополучателя.

Водещи експерти в сферата на кредитирането винаги съветват, ако имате възможност да избирате да се насочвате към кредитите с доказан доход, защото са по-изгодни за клиента. Все пак има ситуации, в които подобна гаранция не може да се предостави и това се оказва единственото възможно решение. Този тип кредити се отпуска както от банки, така и от други финансови институции и при това условията в повечето случаи са доста сходни.

Когато става въпрос за бърз кредит без доказване на доход, трябва да знаете, че сумите, които обикновено се отпускат, са с размер най-често от 100 – 200 до около 1000 – 1500 лева. Повечето финансови институции изискват да погасите сумата в срок от 1 до около 12 месеца. В повечето случаи можете да кандидатствате от уюта на вашия дом, единствено с помощта на интернет и мобилен телефон.

В повечето случаи ще разберете дали ще ви одобрят в рамките на 20 минути до няколко часа. Обикновени ако ви одобрят ще получите парите по банков път. Подобни кредити се отпускат за различни категории хора като в това число влизат дори пенсионери и жени в майчинство.

Действително, съществуват опции за теглене на заем без доказване на доходи и единствено с лична карта, но е много важно да се съобразите съвсем обективно с финансовите възможности, които имате и ако прецените, че няма да сте в състояние да погасявате вноските си, то по-добре не се опитвайте да ползвате подобни услуги!