кредит без постоянен доход

Можем ли да изтеглим кредит, без да имаме постоянен месечен доход

Поддържането на качествен стандарт на живот в повечето случаи е свързано с това колко парични средства успяваме да заработим за определен период от време. Ако успеем да си създадем тенденция на доходите и тя е наистина задоволяваща нуждите ни, то тогава сме се справили с тази задача. Както всички знаем обаче, нещата в живота често се променят и ако днес успяваме да заработим приличен приход, то след време може и да не бъде така. Обратното също важи с пълна сила.

Ето защо е добре да сме наясно с допълнителните опции, които можем да имаме, когато се нуждаем от спешни пари, а нямаме строго конкретизиран финансов приток на средства. Причината за това може да бъде различна – смяна на работното място в кратки периоди от време, както и това, че не сме официално трудово заети в компания или фирма, а работим като фрийлансъри и на собствени начала.

Независимо каква е причината, ако искаме да кандидатстваме за определен тип кредит, а нямаме постоянен и регистриран доход можем да получим заем от небанкова институция за определени нужди. Както всичко обаче и това има своите изисквания и за да успеете да се възползвате от подобна финансова услуга можете да следвате някои основни стъпки и правила, които ще направят процедурата много по-лесна за вас.

Ние сме наясно, че всеки може да изпадне в неловката и напрегната ситуация, при която трябва да се справи с определена финансова ситуация и именно бързият заем е най-ефективният начин да направите това.

Какви са най-честите причини за това

  • Неотложна медицинска помощ. Тук едва ли има смисъл да конкретизираме, тъй като е ясно, че здравето е най-важното нещо;
  • Ремонт на жилище. Често може да ни споходи изневиделица и трябва да реагираме също толкова адекватно, за да решим бързо проблема си;
  • Покриване на непредвидено изникнала поддръжка на автомобил или друг тип техника, която е нужна за ежедневието.

За какво трябва да внимаваме

Като потребител в съвременния начин на живот, на всеки от нас може да му се наложи да се довери на подобна услуга, за да покрие изненадващи харчове и неотложни плащания. Но дори когато нямате редовен месечен приход все пак можете да заявите това си желание. На практика всеки един от вас, дори да не бъде постоянно и формално зает на конкретно работно място може да докаже, че има нужния месечен доход, за да бъде одобрен за заем.

Това на практика доказва, че вие сте способни да изплащате месечните си вноски по кредите без проблем и това ви прави също толкова изрядни платци, както и всички останали, които имат трудов договор.

Най-важното нещо, за което трябва да бъдете внимателни е собствената ви преценка. Именно чрез нея ще решите дали ще  можете да изплатите съответната сума за определения ви от небанковата институция период. Ако това е възможно, нямате никакви проблеми и можете да кандидатствате за избрания заем.

Ние от BurziKrediti.bg  сме се постарали да предложим качествена небанкова услуга на нашите клиенти, които се радват на ефектите от нея винаги, когато имат нужда. При нас всеки един човек би могъл да получи заем, дори да не може да представи формален трудов договор и работно място.

 Причината е, че ние имаме доверие в клиентите си, както и те имат в нас. Единственото важно нещо е да можете да прецените добре ситуацията и да предвидите мъдро сумата, от която се нуждаете, както и времето, в което можете да я възвърнете.