Бърз кредит до заплата

Какво представлява кредитът до заплата

Бърз заем до заплата – това е все по-популярно напоследък понятие. Живеем в свят, където парите се движат изключително динамично в две посоки – от вас към останалия свят и в обратна посока – от вън към вас.

Кредитът до заплата – що е то?

Разбира се, всички ние се радваме, когато получаваме пари, но за съжаление финансите са двупосочна улица. Това винаги е било така и винаги ще бъде.

Понякога ни се налага да изхарчим повече пари, например да купим нещо, което не търпи отлагане. Това бързо ни поставя в неприятна ситуация, от която щем – не щем трябва да намерим изход. Парите не стигат, а разходите си текат. Мислим си как да изкараме до следващия месец, а тогава ще коригираме нещата.

В такъв случаи бързият заем до заплата е особено добро решение. Той дава възможност да “закърпите” финансите докато получите следващата си заплата. Може да ви помогне да покриете текущи сметки като телефон, вода, ток, интернет, кабелна телевизия и други.

Обикновено бързият заем до заплата се отличава с това, че се отпускат малки суми. Можете да изтеглите 50, 100, 200 или пък 400 лева. Обикновено размерът на заема е такъв, че да можете да го върнете без проблем още при взимане на заплатата.

Бързият заем до заплата се връща на веднъж, а не на вноски, както е прието да се погасяват повечето кредити. По-малките размери на кредита правят това възможно. При теглене да кредита се уточнява колко време ще отнеме неговото връщане – дали това ще е след 10 дни, 20 или 30.

Подобни договори могат да се сключат както на място, така и от разстояние, а парите да се преведат на кредитополучателя. Обикновено това се случва много бързо, почти незабавно. Обикновено разликите между сумата, която получавате и тази, която трябва да върнете не са много големи и се побират в рамките на няколко лева. При нормални условия подобни кредити позволяват неколкократно рефинансиране в рамките на няколко поредни месеца.