предимства на онлайн кредитите
Какви са основните предимства на онлайн кредитите

Факт е, че всяка иновативна услуга се появява с цел да улесни максимално потребителите. Истината е, че днес ние живеем в дигиталното пространство и се възползваме от него ежедневно. Дори да не сте се замисляли, то по-голямата част от нещата се случват онлайн.

Още повече, че паниката сред обществото не е никак малка, заради появилия се Covid. Хората изпитват страх да излизат от домовете си и да се събират в затворени пространства с много други като тях. Затова и предпочитат да пазаруват онлайн, да си плащат сметките дистанционно, да си резервират почивки, полети и каквото друго се сетите.

Прочети още
теглене на кредит за образование
Добра идея ли е да изтеглим кредит за образованието си

Попадали сте на какви ли не случаи, свързани с тегленето на кредити. Някои хора избират да се възползват от тази услуга, за да си купят скъп часовник, други пък прибягват до нея, за да демонстрират далеч по-висок стандарт на живот. Трети си помагат с парите, за да завършат образованието си, например.

Именно този третият вид хора ние посочваме като най-разумни. И не смятаме, че има нещо лошо или грешно в това да изберете услугите на реномирана кредитна компания, ако парите, които тя ще ви отпусне, планирате да инвестирате в бъдещето си.

Прочети още
как да разберем дали кредитно дружество е добронамерено
Как да разберем дали едно кредитно дружество е добронамерено

На всеки от нас поне веднъж в живота му се е налагало да изпадне в ситуация, в която остава без почти никакви средства. Това е едно изключително неприятно явления и за съжаление причините, довели до подобен провал, могат да са най-разнообразни.

Каквото и да се случва, най-важното е да не навеждате глава. Помнете, че всичко отминава рано или късно. Бурите утихват, снеговете се топят, ледовете изчезват. Няма причина да се предавате, да съсипвате психиката си, да позволявате да се разглобите вътрешно на парчета и никога повече да не бъдете онези пълноценни хора, които някога сте виждали в огледалото.

Прочети още
кога да се доверим на бързи кредити
Кога най-често избираме да се доверим на бързи кредити

Финансовата независимост е нещо, към което всеки се стреми. Няма по-хубаво от това да знаете, че можете да разчитате единствено на себе си и то във всеки момент. За съжаление обаче нещата се променят много бързо и ако един ден сме се чувствали финансово стабилни, то напълно допустимо е на следващия да сме на ръба на пропастта.

Запомнете, че промените нахлуват в живота неочаквано и ни заварват неподготвени. Затова ние не бива да реагираме твърде остро на тях, а да ги посрещаме с усмивка.

Прочети още
кредит или заем от приятел
Какво да изберем – кредит или заем от приятел

Днес ще ви разкажем малко повече за един избор, който много от нас е трябвало да направят или тепърва им предстои. Ще споделим за това какво ни носи единият и другият избор и какво е по-рентабилно да предпочетем.

Все пак, нека не забравяме, че никой не е застрахован и дори да не ни се иска да изпадаме в ситуация, в която да решаваме подобно нещо, то това може да се случи и на нас самите. Затова и съветът ни е да бъдете наистина разумни.

Прочети още
теглене на кредит
3 ситуации, в които да прибегнем до теглене на кредит

Както и сами знаете не винаги нещата се случват по план. За съжаление често пъти в живота на човек нахлуват и такива моменти, в които биваме изненадвани приятно или неприятно.

Днес сме си поставили за цел да споделим с вас за три ситуации, в които се налага да прибегнем до тегленето на кредит. Ще се опитаме да бъдем максимално подробни и да ви предложим адекватно решение на появилия се проблем.

Прочети още
кредит без постоянен доход
Можем ли да изтеглим кредит, без да имаме постоянен месечен доход

Поддържането на качествен стандарт на живот в повечето случаи е свързано с това колко парични средства успяваме да заработим за определен период от време. Ако успеем да си създадем тенденция на доходите и тя е наистина задоволяваща нуждите ни, то тогава сме се справили с тази задача. Както всички знаем обаче, нещата в живота често се променят и ако днес успяваме да заработим приличен приход, то след време може и да не бъде така. Обратното също важи с пълна сила.

Ето защо е добре да сме наясно с допълнителните опции, които можем да имаме, когато се нуждаем от спешни пари, а нямаме строго конкретизиран финансов приток на средства. Причината за това може да бъде различна – смяна на работното място в кратки периоди от време, както и това, че не сме официално трудово заети в компания или фирма, а работим като фрийлансъри и на собствени начала.

Прочети още
Credirect
Бързи кредити – 5 полезни съвета при заемане на пари

На всеки се е случвало да изпадне в ситуация, в която има нужда от пари, които няма на момента. В такъв случай единственият вариант е да вземем пари назаем от някого.

Повечето хора имат навика да се обръщат към роднини или приятели, но това не винаги е най-добрият вариант. Нерядко подобно заемане на пари се превръща в повод за спор, спречкване и дори прекратяване на отношенията.

Прочети още

Ефективните навици на хората с добра кредитна история
Ефективните навици на хората с добра кредитна история

За да сме уверени в това, че ще се справяме винаги с финансите си, без да имаме проблеми, трябва да спазваме известни правила. Дори да нямаме особени икономически познания, можем да създадем свои принципи, които да ви водят винаги напред. Кредитната история е едно от нещата, с които много хора се налага да работят и на която да разчитат. Прочети още

Как да се справим с финансите по време на пролетните празници
Как да се справим с финансите по време на пролетните празници

Вече е пролет и зимата все повече се отдалечава. Много от нас обаче все още си спомнят миналите вече коледни и новогодишни празници и най-вече харчовете около тях. Подаръци, празнични вечери, разходи по пътуване и други на вид дребни неща. Те са способни да източат финансите ни за нула време. Проблемът е, че когато наближат подобни дни, всеки човек е склонен да „развърже кесията“ и да си позволи малко по-обширни разходи. Прочети още