Бърз заем по интернет

Удобството на бързите кредити само с лична карта

Когато става въпрос за теглене на кредит, един от по-деликатните моменти е цялата хамалогия, която съпътства този процес. Тегленето на пари обичайно почти винаги се съпровожда от куп бюрократични особености, попълване на документи, дълги разговори със служители (макар че повечето от тях са наистина учтиви и внимателни с клиентите) и куп други неща. Обикновено желаещите да изтеглят малко пари са длъжни да докажат куп информация преди да получат това, за което са дошли.

Лесните кредити само с лична карта

При бързите кредити всички тези особености са облекчени до възможно най-голяма степен, а самият процес по отпускането за заема обикновено отнема броени минути. В наши дни не е невъзможно да изтеглите бърз заем дори и за по-малко от 20 минути, като понякога и 10 минути са предостатъчни.

И тук става въпрос за целия процес, който съпътства кредитирането – от попълването на нужните документи (може да се направи и на място, а ако пък предпочитате така и е по-удобно и удачно според вас, можете да попълните всичко необходимо и по интернет, поне в повечето финансови институции е възможно).

Тъй като кредитният пазар уверено върви към облекчаване процеса на финансиране с цел да се създаде удобство за потребителите, вече не малко финансови институции, сред които и много банки, предлагат и кредитиране само срещу лична карта. Разбира се, кредитиране само срещу лична карта означава, че не е необходимо да има друг човек, който да играе ролята на гарант. Не е задължително също така да имате високи доходи.

Бърз кредит срещу лична карта е продукт, който е подходящ и за хора, за които няма кой да гарантира (все пак това е голяма отговорност и не всеки може да открие подходящи хора за целта). Освен това този вид заем е добро решение за всички хора, които имат нисък осигурителен доход.

Бързия кредит само срещу лична карта е продукт, който по един или друг начин също трябва да бъде гарантиран. Всъщност повечето банки и други финансови институции биха могли да ви отпуснат подобен заем, ако сте в състояние да докажете, че през последните 6 месеца (а в някои по-облекчени случаи и през последните 3 месеца) сте на постоянен трудов договор.

Разбира се, както гласи една мъдра поговорка “дума в папка не стои”, така че ще трябва да предоставите на финансовата институция служебна бележка от мястото, на което работите или да предоставите като доказателство трудовия си договор с фирмата, към която сте назначени.

Обикновено бързия кредит само с лична карта е продукт, създаден за хора с по-ниски и средни доходи. Една от най-характерните черти на този тип кредит е, че в повечето случаи се отпускат малки суми от около 200, 300 лева.

Има обаче и финансови институции, в които се отпускат заеми от по няколко хиляди лева. Това отново е възможно само срещу лична карта, но обикновено е нужно освен сериозен трудов договор да се покаже, че имате и по-висок осигурителен доход. Най-често бързият кредит само срещу лична карта цели покриването на разноски от комунално битов характер.