Кредит до заплата

8 особености на бързия кредит до заплата

  1. Отпуска се в минимални суми.

Могат да се изтеглят 50, 100, 200 или друга дума до 400 лева. Обикновено това е горната граница, която не се надхвърля от кредиторите.

  1. Има кратки срокове за връщане.

Обикновено се изисква сумата да се върне в срок от 15 – 30 дни. Именно и това е една от причините да се отпуска в малки размери.

  1. Отпуска се и от лицензирани кредитни дружества.

Не е задължително да посещавате банката, ако сте намислили да теглите малка сума за да платите някоя и друга сметка. Обикновено има не малко лицензирани дружества, които действат съобразно законите на страната и можете да изтеглите от тях малка сума без да се страхувате, че някой ще ви измами.

  1. Обикновено лихвите са сравнително големи.

Това не винаги е така, но ако лихвата ви се стори голяма, знайте, че това е нормално и може да се очаква. Погледнато като сума, лихвите всъщност не изглеждат плашещи, но ако обърнете нещата в проценти, можете да се изненадате колко висок е процентът и то за съвсем кратък срок от време.

  1. Възможност за рефинансиране.

Бързият кредит до заплата се отличава с отличните си възможности за рефинансиране. Някои дружества могат да рефинансират кредита ви до десетина пъти, но все пак знайте, че след всяко рефинансиране сумата се увеличава и това е неизгодно за кредитополучателя.

  1. Върши работа за краткосрочни затруднения.

Закъснял наем или заплата, неочакван разход – можете да ги финансирате с бърз кредит до заплата. Ако обаче смятате да решавате дългосрочно проблеми с такъв заем – просто забравете.

  1. Отпуска се обикновено само на работещи хора с безсрочен трудов договор.

Най-често ако нямате нормална работа няма как да получите и такъв кредит. Никой няма интерес да ви дава пари, които после няма да може да си получи. Представете си ако всеки кандидат създаваше трудности на тези дружества – щяха ли те да съществуват още?

  1. Погасява се с една вноска.

Бързия кредит до заплата е малък по размер и обикновено практиката е да се погасява под формата на единична вноска, в която се включва и отпуснатата сума, и лихвата.