Пари на заем по интернет

Може ли да се изтегли заем, без да излизате от дома си

Питали ли сте се някога дали можете да изтеглите заем без дори да ви се налага да напуснете комфорта и удобството на вашия дом? Отговорът едва ли ще ви изненада.

При условие, че в наши дни всичко може да се направи по интернет и от вкъщи, няма нищо изненадващо във факта, че човек може да изтегли кредит от своя дом, и то без дори да с помръдне от мекия диван. Стига, разбира се, да имате под ръка компютър с интернет и телефонен номер.

Кредит онлайн – без да излизате от дома си

На практика, в наши дни повечето лицензирани кредитни институции предлагат лесна и ясна за разбиране форма, в която може да се попълни в най-малки подробности от вас нужната информация, както и да получите детайлно описана и изчерпателна информация за това, какви ще са вашите права и задължения при изтеглянето на заема.

Обикновено след като попълните необходимото и оставите телефон за контакти, служител на фирмата ще ви се обади, за да ви уведоми дали сте одобрени за заема, или не сте. По телефона ще можете да уточните подробностите и да си разясните всичко, което е възможно да ви интересува и да искате да знаете.

Както може би сте предположили, парите в този случай обикновено ще получите по сметка, а не на ръка в брой. Така напълно се спестява нуждата да посещавате клон на въпросното лицензирано кредитно дружество.

На практика, телефонният разговор напълно замества подписването на документи, а при попълването на онлайн формата най-често се получава код под формата на SMS, с който да легитимирате своята самоличност. Разбира се, между лицензираните кредитни дружества може да има значителни разминавания в системата на кредитиране, но все пак това са основните щрихи на процеса по кредитиране.

Разбира се, има някои важни особености. Обикновено сумите, които се отпускат изцяло онлайн и без физическото присъствие на човека на място в институцията, са малки и рядко надвишават размера на една заплата.