CityCash

3 причини защо бързите кредити ще решат финансовите ни затруднения

Всеки е изпадал във финансово затруднение – непредвиден разход, невъзможност за плащане на сметките или просто някой продукт, който искаме толкова много, че не можем да чакаме повече.

Независимо каква е причината, взимането на бърз кредит е най-добрата опция, с която да решите непосредствените си финансови затруднения.

И макар, че никой не обича да задлъжнява, понякога животът ни поднася неща, за които не сме подготвени. За подобни моменти винаги можем да се доверим на кредитни компании като CityCash.bg, които освен бързо обслужване, могат да се отличат с точност и коректност.

Ние ще ви дадем 3 кратки, но изчерпателни причини защо взимането на бърз кредит ще реши финансовите ви затруднения.

1. Скорост (кредити)

Понякога непредвидените разходи не търпят отлагане. Може да имаме нужда от незабавна медицинска помощ, спешен ремонт на колата или закупуване на електроуред, без който няма как да живеем нормално в домакинството си.

В такъв момент бързият кредит е най-добрата опция, тъй като може да бъдете одобрени бързо и още в рамките на същия ден да разполагате с парите, които са ви необходими.

Повечето компании предлагат одобрение само срещу лична карта и то в рамките на няколко часа. След това е нужно единствено да отидете до физически офис на компанията, за да получите своите пари или те ще бъдат преведени на сметката ви, ако компанията предлага онлайн кредитиране.

Така ще сте спокойни, че може да осигурите спешното финансиране бързо и ще достигнете до разрешаване на проблема.

2. Прозрачност

Повечето кредитни компании обявяват условията и лихвите си на сайта. Това дава неповторима възможност за вас да се уверите с каква компания ще си имате работа и какво ще се изисква от вас.

За разлика от банковите институции, които крият редица скрити условия, дребен шрифт и добавки, кредитните компании излъчват значима прозрачност, която ви вдъхва доверие и ви дава яснота с какво се захващате.

В допълнение кредитните компании изискват единствено лична карта за отпускане на пари назаем, което е изключителен жест на доверие спрямо клиентите. Щом те могат да ви се доверят на базата на един документ, защо и вие да не им се доверите?

3. Не задлъжнявате

Това е популярна тези сред хората – повечето от тях слагат знак за равенство между получаването на кредит и затъването в дългове.

Е, бързите кредити оборват тази теза. В зависимост от сумата, която ще заявите, лихвата се начислява на момента и тя е фиксирана за целия погасителен период.

И тъй като този погасителен период най-често е в рамките на до 1 година, лихвата няма как да нарасне.

Отделно вие избирате за какъв период ще върнете парите и ако имате възможността, може да го направите дори в рамките на 30 дена.

Изборът е изцяло ваш, но със сигурност имате възможността бързо да се отървете от заема и да не трупате дългове, които после да ви поставят в капана на лихвеното натрупване.