Бърз заем без доказване на доход

Възможно ли е да изтегля бърз кредит без да доказвам доход

Може би докато сърфирате из интернет сте забелязали по някакъв начин, че хората особено активно търсят информация и се опитват да научат повече за възможностите да изтеглят заем от някъде, но първо искат това да стане много бързо и второ, поставят като задължително условие да не се изисква доказване на доходите.

Бърз кредит без да доказвам доход

Ако сте пропуснали това, няма как да не сте забелязали безбройни реклами на банки и други финансови институции. Те ни уверяват, че не само ще ни отпуснат парите, от които така се нуждаем, но и че това ще стане много бързо, без излишно бавене, по възможност дори за броени минути, а от нас няма да се изисква да доказваме нищо и единственото, от което ще имаме нужда ще е личната ни карта.

Дали това наистина е така и възможно ли е да се изтегли заем, без да се налага да доказваме доходите си, нека видим в следващите редове.

Действително бърз кредит без доказване на доход съществува. Трябва обаче да знаете, че обикновено отпускането на подобен заем е съпътствано с по-високи банкови такси, по-високи лихви и цялостно по-неизгодни условия за кредитополучателя.

Водещи експерти в сферата на кредитирането винаги съветват, ако имате възможност да избирате да се насочвате към кредитите с доказан доход, защото са по-изгодни за клиента. Все пак има ситуации, в които подобна гаранция не може да се предостави и това се оказва единственото възможно решение. Този тип кредити се отпуска както от банки, така и от други финансови институции и при това условията в повечето случаи са доста сходни.

Когато става въпрос за бърз кредит без доказване на доход, трябва да знаете, че сумите, които обикновено се отпускат, са с размер най-често от 100 – 200 до около 1000 – 1500 лева. Повечето финансови институции изискват да погасите сумата в срок от 1 до около 12 месеца. В повечето случаи можете да кандидатствате от уюта на вашия дом, единствено с помощта на интернет и мобилен телефон.

В повечето случаи ще разберете дали ще ви одобрят в рамките на 20 минути до няколко часа. Обикновени ако ви одобрят ще получите парите по банков път. Подобни кредити се отпускат за различни категории хора като в това число влизат дори пенсионери и жени в майчинство.

Действително, съществуват опции за теглене на заем без доказване на доходи и единствено с лична карта, но е много важно да се съобразите съвсем обективно с финансовите възможности, които имате и ако прецените, че няма да сте в състояние да погасявате вноските си, то по-добре не се опитвайте да ползвате подобни услуги!